UMELCI

LERA

lera-2

Rocková speváčka LeRa spolu s kapelou tvoria novú zaujímavú hudobnú kompiláciu na slovenskej hudobnej scéne. Svojim originálnym speváckym prejavom, nekonečnou energiou, brilantnými hudobnými výkonmi a modernými aranžmánmi si táto formácia získava stále viac a viac priaznivcov.

LeRa s kapelou má za sebou množstvo úspešných koncertov, unpluggedov, beánií, festivalov, firemných akcií. Vďaka temperamentnej speváčke s fantastickým hlasom a neskutočným rozsahom a vďaka výborným, mladým, štýlovým hudobníkom sa táto formácia stáva ozdobou mnohých akcií a eventov. Je to kapela lahodiaca nielen skvelým zvukom, ale tiež temeramentom a energiou. So svojim debutovým CD "Tebe a mne," ktoré vzniklo v spolupráci s kapelou IMT Smile, sa postupne dostávajú medzi top slovenské kapely. Okrem vlastných pesničiek dokážu vytvoriť skvelú koncertnú atmosféru aj prevzatými známymi hitmi, ktoré výborne znejú aj v unpluggedovej verzii, vhodnej na komornejší typ akcie.

Všetky informácie nájdete na www.lera.sk

 

 

JURAJ BAČA

Vychádzajúca herecká a pevácka hviezna známa zos seriálu Panelák. Charizmatický moderátor, výborný bavič, elegantný a šarmantný prejav. Výborný gitarista schopný sa sám doprevádzať a interaktívne zapojiť hostí do spievania a zábavy.
Možnosť vystúpenia aj s kapelou.

 

 

 

 

 

MARTIN HUDEC

_mg_7631-339

Jeden z najobsadzovanejších muzikálových hercov - Rómeo a Júlia, Osmy svetadiel, West side story, František z Assisi, Rocky horor show, Vlasy, Mníšky 2, Traja mušketieri, Jesus Crist Superstar.

Ako herec a spevák pôsobil dlhé roky v zahraničí. Je vychytený moderátor s bohatými skúsenosťami z rôznych typov kultúrnych akcií, firemných eventov, slávností a pod.

Bohatý repertoár muzikálových hitov, známych popových a roskových piesní, interaktívny prístup k hosťom

 

 

 

Lukáš Pavlásek

1493558_10202230007745866_1759963420_o-166

•MODERÁTOR
•ZABÁVAČ
•SPEVÁK
•TVÁR REKLAMY VUB (LEPIČ MLADŠÍ)
•MUZIKÁLOVÝ A ČINOHERNÝ HEREC
•REPERTOÁR ZNÝMYCH HITOV,
MUZIKÁLOVÝCH PIESNI, DETSKÝCH
PIESNI
•OVERENÝ MODERÁTOR, VTIPNÝ,
SCHOPNÝ IMPROVIZOVAŤ

SENCE

images

Kabaretná skupina Sense  Vám ponúka neodolateľnú cabaretnú show v Brodwayskom štýle.

 

 

 

PATRIK VYSKOČIL

1794734_10201565371911868_286946602_n-264

•HVIEZDA NAJZNÁMEJŠÍCH SLOVENSKÝCH
MUZIKÁLOV —RÓMEO A JÚLIA (RÓMEO), ÔSMY
SVETADIEL (ERIK, TOMÁŠ, COMP.),ZHŔŇAJOVA
NEVESTA, HAMLET (LAERTES), JESUS CHRIST
SUPERSTAR (JEŽIŠ), HAIRSPRAY, DOTYKY,
OBCHOD NA KORZE,PRINC A VEČERNICA,
ČARODEJNÍK Z KRAJINY OZ,…
•BEZKONKURENČNÝ SPEVÁCKY PREJAV, FARBA
HLASU, ROZSAH CHARIZMA,…
•ZNÁMY AJ ZO SERIÁLU “KLAN” (HLAVNÁ
POSTAVA)
•ŠARMANTNÝ MLADÝ HEREC, S
MODERÁTORSKÝMI SKÚSENOSŤAMI NA
RÔZNYCH EVENTOCH A VEČIERKOCH

 

KATKA SUCHOŇOVÁ & BACK TO BASICS

a_1022

Katka Suchoňová je mladá talentovaná speváčka a herečka, ktorú si môžete pamätať z populárnej televíznej show Dievča za milión. Vyštudovala hudobno-dramatické umenie na Konzervatóriu v Bratislave, účinkovala v Divadle Andreja Bagara v Nitre a na Novej scéne v Bratislave. Pred desiatimi rokmi začínala spievať so swingovou skupinou Old Boys Jazz Band, s ktorou pôsobila na Slovensku niekoľko rokov. Na svojom konte má aj spoločný duet so spevákom Robom Opatovským. Svojim spevom vyjadruje lásku k hudbe 30-tych rokov, jazzu a vôbec hudbe ako takej. Spojenie tradičného jazzu, soulu, popu či dokonca latina vo svojich špecifických harmóniach vytvorených členmi skupiny, kvalitnými hudobníkmi s bohatými hudobnými skúsenosťami ako sú Gejza Horváth a Janko "Cuco" Gajlík, to všetko môžete nájsť na jej vystúpení.